Wytyczne odnośnie przemysłu spożywczego

Informacje związane z książkami, kursami, tutoriale, innymi materiałami pomocniczymi - ćwiczeniami itd.

Wytyczne odnośnie przemysłu spożywczego

Postautor: zetmarcin » pt wrz 18, 2015 9:26 pm

Witam

Poszukuję informacji nt projektowania maszyn i instalacji (rurociągów) w przetwórstwie spożywczym. Interesują mnie szczególnie wytyczne, zalecenia odnośnie mycia i sterylizacji zarówno maszyn jak i rurociągów zalecenia odnośnie materiałów, sposobów uszczelnień, zalecenia ze względu na HACCP, FDA
zetmarcin
Dużo pomaga
 
Posty: 74
Rejestracja: wt lis 14, 2006 1:24 pm
Lokalizacja: Legnica

Wróć do Biblioteka

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron