Jakie opcje/funkcje dodałbyś w Catii?

Masz problem z V5, ciekawą informację, podziel się z innymi...

Jakie opcje/funkcje dodałbyś w Catii?

Postautor: Zdolny1989 » czw paź 06, 2011 9:28 pm

Jakie opcje/funkcje dodałbyś w Catii? Co byś zmienił?
Zdolny1989
Czasami tutaj pisze
 
Posty: 23
Rejestracja: śr lip 01, 2009 7:07 pm
Lokalizacja: Podkarpackie

Re: Jakie opcje/funkcje dodałbyś w Catii?

Postautor: rafal » pt paź 07, 2011 7:48 pm

Ja bym usunal chetnie okno "OK, click to terminate!" albo dodal drugi przycisk do tego okna... " or not" lub cos w tym stylu...
raf
rafal
Jest dobrym doradcą
 
Posty: 234
Rejestracja: śr lip 13, 2005 8:14 pm
Lokalizacja: PL Tarnow/DE M?nchen

Re: Jakie opcje/funkcje dodałbyś w Catii?

Postautor: iwanlukas » pn sty 30, 2012 8:15 pm

zrob mi auto/samolot ewentualnie dzialaj jak synchronous technology :)
iwanlukas
Dużo pomaga
 
Posty: 74
Rejestracja: pn sie 15, 2005 6:27 am

Re: Jakie opcje/funkcje dodałbyś w Catii?

Postautor: SACZI » pn kwie 02, 2012 9:38 pm

iwanlukas pisze:... dzialaj jak synchronous technology :)

Czyżbyś nie lubiał ST?
SACZI
Dużo pomaga
 
Posty: 96
Rejestracja: sob kwie 29, 2006 5:53 pm
Lokalizacja: Podkarpackie

Re: Jakie opcje/funkcje dodałbyś w Catii?

Postautor: iwanlukas » śr kwie 18, 2012 8:00 am

nie kupuje po prostu tego calego marketingu wokol ST. ST rzekomo glod w afryce nawet likwiduje:)
iwanlukas
Dużo pomaga
 
Posty: 74
Rejestracja: pn sie 15, 2005 6:27 am


Wróć do Informacje

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron